It is currently Sun Aug 18, 2019 9:39 am



Reply to topic  [ 7 posts ] 
 iZ3D 1.10 Beta 3 Drivers Released 
Author Message
3D Angel Eyes (Moderator)
User avatar

Joined: Wed Dec 31, 1969 6:00 pm
Posts: 5699
Reply with quote
New driver features include:

- Fixed hook for Audiosurf.
- Fixed CC bug with profile file names..
- Age of Conan shadows fixed.
- Hardcoded exclusion for dwm.exe.
- Improved stereo building method, see Source Engine
- Added Burnout Paradise, Left 4 Dead, HL2 E2, FEAR 2 profiles.

http://www.mtbs3d.com/dloads/index.php?act=view&id=61

Share your results here!

Regards,
Neil


Tue Feb 24, 2009 5:14 pm
Profile WWW
Petrif-Eyed
User avatar

Joined: Sat Apr 07, 2007 4:34 pm
Posts: 2908
Location: Sweden
Reply with quote
Trackmania nations forever now seems to work online with all modes (only anaglyph and iz3d modes worked for me before)! :D. However i'm routing my internet connection from the other computer and now have to exit (not only turn off) the internet security (zonealarm security suite) for being able to play online. Gonna tinker a bit more with this....
HL2-series now is great regarding "weaponoversize" phenomena. There are now possible to adjust stereo to good levels without having the gun sticking 10 meters in the ground. Great work!

There is one backside with the new drivers: The older 1.10beta looked way better with tomb raider underworld. Now they're back to the phenomena where flames and watersurfaces are completely wrong. At the same time this fix seemed related to shaderfix in dead space. Anyone tried it yet?

_________________
Mb: Asus P5W DH Deluxe
Cpu: C2D E6600
Gb: Nvidia 7900GT + 8800GTX
3D:100" passive projector polarized setup + 22" IZ3D
Image


Last edited by Likay on Thu Feb 26, 2009 12:00 pm, edited 1 time in total.



Wed Feb 25, 2009 1:49 pm
Profile
One Eyed Hopeful

Joined: Fri Mar 21, 2008 2:29 pm
Posts: 10
Reply with quote
Hello! Thanks for Hardcoding dwm.exe into iZ3D Drivers. Win7 x64 now works without modifications.
Also all java apps work fine with stereo enabled, they crashed for me with beta 2.

But: After a Restart with Autologon i get a 'The service is not ready: timeout' Error.
I have to delay the Startup for a few seconds, and it works.
This does not happen if I logoff and logon again.

BUT: With iZ3D Stereo enabled (either DirectX or OpenGL), when I logoff to the Welcome Screen,
Windows hangs with a black screen and I have to switch off the pc by hand!
This only happens in Vista (32 and 64 Bit, NVIDIA drivers), not in XP or Windows 7.
Does anyone have experienced this?


Thu Feb 26, 2009 11:09 am
Profile
3D Angel Eyes (Moderator)
User avatar

Joined: Wed Dec 31, 1969 6:00 pm
Posts: 5699
Reply with quote
Does anyone out there play Crysis Warhead?

I'm having a lot of crashing problems with these drivers. Also, no fix on the glow or post processing effects.

Specs:

MSI 790 K9A2 MOBO
AMD Phenom X4 9850
AMD 4850 GPU
4GB RAM
Vista 32 Bit

Regards,
Neil


Sun Mar 01, 2009 3:18 pm
Profile WWW
One Eyed Hopeful

Joined: Sat Mar 29, 2008 12:08 pm
Posts: 23
Reply with quote
Hi The new drivers seem to crash while running GTA4, (crashed when starting the actual game). seemed to work with the previous drivers

Maart


Wed Mar 04, 2009 9:26 am
Profile
One Eyed Hopeful

Joined: Thu Mar 12, 2009 7:06 pm
Posts: 13
Reply with quote
xxx wrote:
Hello! Thanks for Hardcoding dwm.exe into iZ3D Drivers. Win7 x64 now works without modifications.
Also all java apps work fine with stereo enabled, they crashed for me with beta 2.

But: After a Restart with Autologon i get a 'The service is not ready: timeout' Error.
I have to delay the Startup for a few seconds, and it works.
This does not happen if I logoff and logon again.

BUT: With iZ3D Stereo enabled (either DirectX or OpenGL), when I logoff to the Welcome Screen,
Windows hangs with a black screen and I have to switch off the pc by hand!
This only happens in Vista (32 and 64 Bit, NVIDIA drivers), not in XP or Windows 7.
Does anyone have experienced this?


I'm experiencing the exact same problem. Vista 64-bit, ATI 9.2 drivers. When logging off, or switching user, the screen goes completely black...requiring manual reboot.


Sun Mar 15, 2009 2:20 pm
Profile
Two Eyed Hopeful

Joined: Sun Nov 18, 2007 7:36 am
Posts: 81
Reply with quote
Thanks ...


Sun Mar 29, 2009 6:26 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 7 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by STSoftware.