Meant to be Seen
https://www.mtbs3d.com/phpbb/

BaseDirect3d9@@UAE etc... error on diablo 3
https://www.mtbs3d.com/phpbb/viewtopic.php?f=141&t=19264
Page 1 of 1

Author:  kbelim54 [ Fri Feb 21, 2014 6:17 pm ]
Post subject:  BaseDirect3d9@@UAE etc... error on diablo 3

So, i´m getting that error for the hijackdll file when trying to start diablo 3
I´ve already placed the dlls inside diablo´s folder.
Anyone have an idea of what to try?
thanks

Author:  cybereality [ Fri Feb 21, 2014 9:33 pm ]
Post subject:  Re: BaseDirect3d9@@UAE etc... error on diablo 3

Sounds like a Vireio question so I am moving to the appropriate forum.

Have you already tried running as admin (both Perception and the game)?

I believe this error would happen if it loads the real d3d9.dll instead of the proxy one, though I'm not sure of the fix.

Author:  kbelim54 [ Sat Feb 22, 2014 5:56 am ]
Post subject:  Re: BaseDirect3d9@@UAE etc... error on diablo 3

Yeah, i saw your sugestion to someone with a similar problem here, so i´ve tried that, but no difference.

thanks though.

Author:  Neil [ Sat Feb 22, 2014 11:53 am ]
Post subject:  Re: BaseDirect3d9@@UAE etc... error on diablo 3

We haven't optimized for Diablo 3 yet. But we are experimenting with something new that could help with issues like this.

Will keep you posted!

Regards,
Neil

Page 1 of 1 All times are UTC - 6 hours
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/