BaseDirect3d9@@UAE etc... error on diablo 3

The place for all discussion of the Oculus Rift compatible open source 3D drivers.
Post Reply
kbelim54
One Eyed Hopeful
Posts: 2
Joined: Fri Feb 21, 2014 5:33 pm

BaseDirect3d9@@UAE etc... error on diablo 3

Post by kbelim54 »

So, i´m getting that error for the hijackdll file when trying to start diablo 3
I´ve already placed the dlls inside diablo´s folder.
Anyone have an idea of what to try?
thanks

User avatar
cybereality
3D Angel Eyes (Moderator)
Posts: 11394
Joined: Sat Apr 12, 2008 8:18 pm
Which stereoscopic 3D solution do you primarily use?: S-3D desktop monitor

Re: BaseDirect3d9@@UAE etc... error on diablo 3

Post by cybereality »

Sounds like a Vireio question so I am moving to the appropriate forum.

Have you already tried running as admin (both Perception and the game)?

I believe this error would happen if it loads the real d3d9.dll instead of the proxy one, though I'm not sure of the fix.

kbelim54
One Eyed Hopeful
Posts: 2
Joined: Fri Feb 21, 2014 5:33 pm

Re: BaseDirect3d9@@UAE etc... error on diablo 3

Post by kbelim54 »

Yeah, i saw your sugestion to someone with a similar problem here, so i´ve tried that, but no difference.

thanks though.

User avatar
Neil
3D Angel Eyes (Moderator)
Posts: 5762
Joined: Wed Dec 31, 1969 6:00 pm
Which stereoscopic 3D solution do you primarily use?: S-3D desktop monitor
Contact:

Re: BaseDirect3d9@@UAE etc... error on diablo 3

Post by Neil »

We haven't optimized for Diablo 3 yet. But we are experimenting with something new that could help with issues like this.

Will keep you posted!

Regards,
Neil

Post Reply

Return to “Development / General Discussion”