It is currently Wed Oct 16, 2019 3:51 am



Reply to topic  [ 6 posts ] 
 Unreadable text in 3D mode 
Author Message
One Eyed Hopeful

Joined: Wed Jul 13, 2011 11:01 am
Posts: 5
Reply with quote
Hello,

I've a serious problem when I activate the 3D mode on my Asus VG236H (GTX460, last driver pack 275.33)
Everything looks weird I can't even read a text.
When I'm in World of warcraft my game looks nice but I can't even read what people writes to me... I don't get it >_<
I tried some Full bluray 3D(avatar and shrek) both nice. But when i come back to my desktop i can't even read the name a shortcut, my background picture looks weird.

Please Help me :oops:

(i7,4go DDR3,1To)


Thu Jul 28, 2011 3:01 pm
Profile
3D Angel Eyes (Moderator)
User avatar

Joined: Sat Apr 12, 2008 8:18 pm
Posts: 11394
Reply with quote
This sounds like a strange issue. I also have Asus VG236H w/ same driver and I have not seen this problem. Do you have any issues in 2D mode, or is it only when you are wearing glasses? Can you explain a little more about how the background picture looks weird? It is distorted, are colors wrong, do you see little white dots, etc.? Sometimes issues like that can be caused by a loose connection on the cable, but if that were the case it would probably happen all the time. Not really sure what the issue is.

_________________
check my blog - cybereality.com


Thu Jul 28, 2011 5:32 pm
Profile
One Eyed Hopeful

Joined: Wed Jul 13, 2011 11:01 am
Posts: 5
Reply with quote
OMG! The cable!
I was using the dvi cable of my "old"(which it pretty new btw) samsung -_- it has 2 rows of pines LESS than the asus one!!!
Problem Solved!

I love you <3


Fri Jul 29, 2011 7:44 am
Profile
3D Angel Eyes (Moderator)
User avatar

Joined: Sat Apr 12, 2008 8:18 pm
Posts: 11394
Reply with quote
Maybe it was only a Single-Link DVI cable. Nvidia 3D Vision requires Dual-Like DVI.

_________________
check my blog - cybereality.com


Mon Aug 01, 2011 3:44 pm
Profile
One Eyed Hopeful

Joined: Wed Jul 13, 2011 11:01 am
Posts: 5
Reply with quote
cybereality wrote:
Maybe it was only a Single-Link DVI cable. Nvidia 3D Vision requires Dual-Like DVI.


Got the same probleme!
I've put my old samsung DVI cable instead of the one that you get from asus. Then I switched ( this one Asus has more "pines")

Enjoy


Mon Oct 31, 2011 4:16 pm
Profile
One Eyed Hopeful

Joined: Tue Feb 19, 2013 10:56 am
Posts: 2
Reply with quote
Thank you! I've been trying to figure out what was wrong for a while. For some reason, I didn't put together the fact that I moved apartments at the same time, and it must be a hardware thing!


Mon Feb 25, 2013 8:55 am
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 6 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by STSoftware.