It is currently Sun Jan 19, 2020 5:03 pm



Reply to topic  [ 13 posts ] 
 lg d2342p pn plz help me sort this out 
Author Message
One Eyed Hopeful

Joined: Wed Nov 16, 2011 9:28 am
Posts: 18
Reply with quote
just bought me a lg d2342p pn n installed tridef 3d,says my display is set at incorrect setting for 3d though n i dunno what buttons to press to change.only lets me change 3d left n right for some reason n the manuals all in foreign.

plz tell me what to do before i smash up my new display outta frustration


Mon Nov 21, 2011 4:48 am
Profile
Diamond Eyed Freakazoid!
User avatar

Joined: Sun Oct 19, 2008 12:30 pm
Posts: 770
Reply with quote
I don't know how tridef works, i used it over a year ago but i know there was a menu setting in their program that lets you change the display output 3d type. Just take a look in the settings, there must a tutorial somwhere: http://www.tridef.com/control-panel/tut ... splay.html

You can email tridef i think too. Maybe somone else here has specific spots to point out directly, I hope everything works out.

_________________
http://www.cns-nynolyt.com/files/doms-systemspecs.html My System specs In HTML

Image

Cyberia on Youtube

__________________________________________________________________________________________
Image


Mon Nov 21, 2011 5:05 pm
Profile WWW
One Eyed Hopeful

Joined: Sat Oct 01, 2011 6:52 pm
Posts: 35
Reply with quote
metalrebel83 wrote:
just bought me a lg d2342p pn n installed tridef 3d,says my display is set at incorrect setting for 3d though n i dunno what buttons to press to change.only lets me change 3d left n right for some reason n the manuals all in foreign.

plz tell me what to do before i smash up my new display outta frustration


I also have recently purchased same LG monitor and I had no problems whatsoever. I just installed the software added games to the list and bam everything works right away.
For movies PowerDVD 10&11 works fine for me.
What is exactly the problem? I'm having dificulties understanding you.
What complains about incorrect settings? Windows? Tridef software?

EDIT: btw you don't press any buttons, everything is done via software under windows.
If you had read manual then it says that 3D buttons in monitor options are for external devices like blue ray players, xbox or PS3 connected via HDMI, not for PC


Last edited by gr0bd4 on Mon Nov 21, 2011 10:06 pm, edited 1 time in total.



Mon Nov 21, 2011 10:03 pm
Profile
3D Angel Eyes (Moderator)
User avatar

Joined: Sat Apr 12, 2008 8:18 pm
Posts: 11394
Reply with quote
You need to go to the "Tools" -> "Display Settings.." and select "(standard display types)" -> "Line Interlaced"

Attachment:
DDD_Interlaced.jpg


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

_________________
check my blog - cybereality.com


Mon Nov 21, 2011 10:04 pm
Profile
One Eyed Hopeful

Joined: Sat Oct 01, 2011 6:52 pm
Posts: 35
Reply with quote
cybereality wrote:
You need to go to the "Tools" -> "Display Settings.." and select "(standard display types)" -> "Line Interlaced"

Attachment:
DDD_Interlaced.jpg


That option is not available in tridef that comes with LG, it should work out of the box, along with any updates that are specificaly for LG monitors


Mon Nov 21, 2011 10:10 pm
Profile
3D Angel Eyes (Moderator)
User avatar

Joined: Sat Apr 12, 2008 8:18 pm
Posts: 11394
Reply with quote
Make sure your resolution is set to 1920x1080.

_________________
check my blog - cybereality.com


Mon Nov 21, 2011 10:13 pm
Profile
One Eyed Hopeful

Joined: Wed Nov 16, 2011 9:28 am
Posts: 18
Reply with quote
thanx sorted it now,should clarify that i've been going through a wee bit of withdrawal as i've recently given up all my intoxicants so that my meds work as they should.so sorry for my impatience n not getting back to you,been put on detox meds today so bit better now.

thanx for replies :)


Tue Nov 22, 2011 9:34 pm
Profile
3D Angel Eyes (Moderator)
User avatar

Joined: Sat Apr 12, 2008 8:18 pm
Posts: 11394
Reply with quote
Please post the solution in case other people have the same problem.

_________________
check my blog - cybereality.com


Wed Nov 23, 2011 8:48 pm
Profile
One Eyed Hopeful

Joined: Wed Nov 16, 2011 9:28 am
Posts: 18
Reply with quote
it was just like u said m8,i'd dropped the resolution not knowing it had to be on 1080p.the monitor itself was set fine,just me bein stupid coz i was all crabby n not thinkin clearly lol


Thu Nov 24, 2011 1:40 pm
Profile
Golden Eyed Wiseman! (or woman!)
User avatar

Joined: Wed May 16, 2007 11:30 am
Posts: 1387
Location: Europe
Reply with quote
Can u tell me, if it's reflective as hell?
My Zalman has to be in the corner next to window, so no (as little as possible) light gets to it.
It is a great mirror when off/black :x

_________________
Play Nations at WAR with this code to get 5.000$ as a Starterbonus:
ayqz1u0s
http://mtbs3d.com/naw/

AMD x2 4200+ 2gb Dualchannel
GF 7900gs for old CRT with Elsa Revelator SG's
currently 94.24 Forceware and 94.24 Stereo with XP sp2!


Tue Mar 27, 2012 12:34 pm
Profile WWW
Petrif-Eyed
User avatar

Joined: Sat Apr 07, 2007 4:34 pm
Posts: 2910
Location: Sweden
Reply with quote
High glossiness of screens are unfortunately one of the most praised properties it seems. I don't know if there are any manufacturers who are trying to do anything to make screens less reflective. A relative of mine bought an LG. It looks quite nice, even 3d-wise, but there are issues that makes me reluctant. They only seem to support FAT32 which makes playing of bigger files a problem (even after upgrading the software in the tv). If i want to hook up my computer to it, the option to use 3d (sbs, over under etc) is greyed out...

Btw: Nice to see you again LukePC1!

_________________
Mb: Asus P5W DH Deluxe
Cpu: C2D E6600
Gb: Nvidia 7900GT + 8800GTX
3D:100" passive projector polarized setup + 22" IZ3D
Image


Tue Mar 27, 2012 1:03 pm
Profile
Golden Eyed Wiseman! (or woman!)
User avatar

Joined: Wed May 16, 2007 11:30 am
Posts: 1387
Location: Europe
Reply with quote
what? Fat32? Doesn't it play everything when hocked to PC?

Nice to see old names, too.
but I play too much 2D - Leage of Legends
(and saw my acient profile xD)

_________________
Play Nations at WAR with this code to get 5.000$ as a Starterbonus:
ayqz1u0s
http://mtbs3d.com/naw/

AMD x2 4200+ 2gb Dualchannel
GF 7900gs for old CRT with Elsa Revelator SG's
currently 94.24 Forceware and 94.24 Stereo with XP sp2!


Wed Mar 28, 2012 7:11 am
Profile WWW
Petrif-Eyed
User avatar

Joined: Sat Apr 07, 2007 4:34 pm
Posts: 2910
Location: Sweden
Reply with quote
Fat32 only and the 3d-options in the tv are greyed out when trying to play 3d-content from the computer (the tv plays them sbs, o/u etc so they can be viewed, just not in 3d). Clips less than 4 gigs on usbstick as well as bluray-3d plays nicely and the quality of the 3d is imo compared to other tv's very good (eventhough passive). The compability with the computer is indeed a bummer though.
I'd like to hear some input from others too since i only tested this for a couple of hours and it's not THAT fun dragging my own computer back and forwards. There are most probably ways around.

_________________
Mb: Asus P5W DH Deluxe
Cpu: C2D E6600
Gb: Nvidia 7900GT + 8800GTX
3D:100" passive projector polarized setup + 22" IZ3D
Image


Wed Mar 28, 2012 3:48 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 13 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by STSoftware.